Az elmúlt 30 napban 2362 ajánlatkérést dolgoztunk fel, összesen 10 327 millió Ft értékben.

Lakásvásárlás - akár - hitelből!

A folyamatosan alacsony szinten lévő ingatlanárak (is) indokolttá teszik, hogy a régóta tervezett vásárlást megvalósítsuk. Ha nem áll rendelkezésre elegendő készpénz, egy jó hitel sokat segíthet. És jó hitel már van!

2012 áprilisban több olyan rendelkezés is hatályba lépett, amikkel már sokkal biztonságosabbak az újonnan igényelt hitelek. Ezek között a legfontosabb az, hogy a lakáshitelek referenciakamathoz vannak árazva, vagyis egy publikus alapkamatszerű értékre raknak rá a bankok valamennyi kamatfelárat, amin nem lehet változtatni a futamidő során (legalábbis ha szerződésszerűen törlesztünk). Ez nem vonatkozik a legalább 3 éves kamatperiódusú hitelekre (mert ott csak egy fix kamatot adnak meg a bankok), de nem valószínű, hogy a kamatfordulókor ezzel visszaélnének a bankok. Egyúttal a devizahiteleket kivégezték, lakásvásárlásra nem lehet már ilyet igényelni.

De még így is nagyon sokféle hitel maradt, amiket érdemes alaposan összehasonlítani.

Részletek a http://index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2013/10/22/lakashitelek/ oldalon. Ha érdeklik a részletek, keresse munkatársainkat.

2014.03.29